Woning te koop in Weelde

Vraagprijs: € 375 000 Weelde Noord-Heikant 3
3 voor de prijs van 1! Oké, da’s misschien een tikje overdreven, maarrrr dit is wel écht een opknapper met mogelijkheden. Want had je al gespot dat er nog 2 (vergunde) bijgebouwen van elk zo’n 100 m² in de tuin staan? Ideaal voor co-housing, een activiteit aan huis of een zelfstandige die heel wat materiaal kwijt wil.

De staatnaam zegt je trouwens niets? Dat kan best, want hier woont niemand. Dat mag je bijna letterlijk nemen, want er staan slechts een handvol huizen. Dus geen gedoe met doorgaand verkeer, maar rustig wonen nabij de Weldse velden.

Indeling:
Via de inkomhal stappen we de woonkamer in. Kijk er even doorheen, want de basis is goed: fijne oppervlakte, grote ramen en aansluitend een grote keuken. Deze werd een aantal jaren geleden in een nieuw jasje gestopt, dus die kan zeker nog een rondje mee. Om de hoek nog een lekker ouderwetse voorraadruimte. Superpraktisch!

Verder zijn er beneden 2 slaapkamers en een badkamer. Deze laatste kan wat liefde gebruiken, maar dan kan je er wel helemaal je eigen ding mee ... doen.

Boven zijn er nog 2 grote slaapkamers, en nog een bergruimte.

De tuin is een opknapper. Dat snappen we. Jeuken die groene vingers al?

Zie je verder de 2 grote bijgebouwen aan weerskanten? De ene werd momenteel ingericht als gastenverblijf, en de andere is een grote opslag met garage. Niks mis mee, maarrr misschien ook wel ideaal voor het uitoefenen van je hobby, of een poolhouse met lounge, of eindelijk die (wo)mancave,…

EPC met C-label, dus geen renovatieplicht. Niks moet, alles mag!
Lees meer Verberg