Woning te koop in Weelde

Vraagprijs: € 385 000 Weelde Dr. A. Van Baelenstraat 3
Een gokje hoe oud dit stulpje is?

Niet meteen de gebruikelijke openingszin bij een vastgoedadvertentie, zeg je? Dat snappen we, maar we stonden er zelf van te kijken. Dit gezellige huis is namelijk gebouwd in 1 9 7 8 (!). Die had je niet zien aankomen, toch? Niet alleen was ‘ie hypermodern voor die tijd, maar het uitmuntende onderhoud én de regelmatige updates zorgen ervoor dat deze niet moet onderdoen voor z’n jongere broertjes en zusjes.

Heb je trouwens al een keertje door de straat gefietst? Zeker doen, want dan zie je meteen hoe rustig je straks woont.

Indeling:
Het voordeel van een huis dat niet meer zo piepjong is? Niet enkel oerdegelijk gebouwd, maar vaak met een hele praktisch indeling. En in dit geval dus ook: een grote inkomhal als hart van het huis, en met toegang naar alle kamers. Duidelijk en handig.

Rechts stappen we de woonkamer in. De ramen al gespot? Grote ramen van vloer tot plafond, dus je maakt hier in no time een hele eigentijdse ruimte van. Aansluitend vinden we de keuken. Een aantal jaren ... geleden in een nieuw jasje gestopt en ondertussen goed onderhouden, dus instapklaar. Om de hoek is nog een handige voorraadruimte.

Nog wat extra rommeltjes? Geen probleem, want de inpandige garage is toevallig ook een uitstekende bergplaats. Ook vinden we hier ook de aansluitingen voor wassen en drogen.

Verder zijn er nog 3 gelijkvloerse slaapkamers en een badkamer. Ook deze kreeg een aantal jaren geleden een update. Er is ook een (apart) gastentoilet.

Zie je het nog wat grootser, en droom je al jaren van een (wo)mancave, hobbykamer, speelruimte voor de kinderen of extra slaapkamers? No problemo, er is nog een hele bovenverdieping waar je nog helemaal je ding mee kan doen.

Ook de tuin is – wat had je gedacht – tot in de puntjes onderhouden.

Lees meer Verberg