Woning te koop | in afhandeling in Ravels

Vraagprijs: € 398 000 Ravels Berkenlaan 42
Charmant wonen met een grote tuin, wasda? Jep, dat wordt inderdaad zeldzaam. En zéker als het ook betaalbaar moet zijn. Maarrr af en toe kom je dan een pareltje zoals deze jaren ’50-woning tegen. En al hélemaal leuk als ‘ie ook nog eens instapklaar is!

Of ‘ie in nieuwstaat is, vraag je? Nee, maar da’s net de charme toch? Vergis je niet: dit stulpje is wél helemaal up to date gebracht. (Elektra goedgekeurd, isolatie, zonnepanelen, ketel, dubbel glas, etc).

Indeling:
Je gasten komen binnen via de zijkant, en wandelen door de inkomhal meteen de gezelligheid tegemoet in de woonkamer. Geen balzaal, maar een fijne ruimte met veel lichtinval. In de winter knus rond de haard, of net gezellig cocoonen in de leeshoek.

Aansluitend vinden we de keuken, die volledig in een nieuw jas werd gestopt. Alle snufjes zijn aanwezig én er is meer dan voldoende ruimte om met een groot gezin te ontbijten. Naast de keuken vinden we de wasplaats, en de achterinkom met gastentoilet.

En dan tenslotte nog een superfijne bonusruimte; de achterbouw ... werd namelijk recent helemaal vernieuwd en ingericht, dus ideaal als kantoor, speelkamer of tienerparadijs. (Spoiler: er is een deur naar de tuin, dus de hangjongeren kunnen ongezien naar buiten glippen).

Boven werden 3 slaapkamers ingericht, en is er een badkamer. Deze is wat compacter, maar alles wat je nodig hebt, zit erin.

En dan die tuin…een fantastisch perceel van maar liefst 1240 m²! Het lijkt kleiner, zeg je? Laat je niet misleiden, want de kippen hebben bijna de helft van dit paradijsje voor zichzelf. De andere helft werd netjes aangelegd en is een absolute allemansvriend: makkelijk in onderhoud, lekker overzichtelijk en heerlijk rustig. Achter het huis zien we nog een schuurtje, en een gezellige lounge.

Enne…heb je al gespot dat je hélemaal geen last hebt van glurende buren? Privacy: check.
Een superfijn huis voor de liefhebber van sfeervol wonen!
Lees meer Verberg