Woning met optie - reservatie in Ravels

Vraagprijs: € 279 000 Ravels Vlasrietje 41
Weer een dertien in een dozijnwoning in deze wijk, zeg je? Mis! Deze huizen lijken aan de buitenkant misschien wel identiek, maar deze binnenkant hadden zelfs wij niet zien aankomen. Hier worden wij namelijk héél blij van, want check dat hippe interieur! De ramen staan er trouwens letterlijk nog maar 2 weken in, dus hij is echt hélemaal in een nieuw jasje gestopt.

Nog wat bonusjes? Dit is een hoekwoning, dus de tuin is toegankelijk via de zijkant en je hebt net een tikje meer privacy. Verder beschik je over een dubbele garage!

Indeling:
Via de inkomhal – met gastentoilet – kijk je zo de woonkamer in door de glazen deur. En da’s meteen een fijne binnenstapper, want die ziet er verrassend gezellig uit, toch? De grote ramen aan voor- en achterzijde zorgen voor een lekker luchtige sfeer, die nog eens extra in de verf gezet worden door de glazen deur naar de open keuken. De keuken werd trouwens een flink stuk uitgebreid, waardoor je plaats hebt voor een erg groot eiland. Naast de keuken is trouwens nog een handige voorraadkelder. ... Verder is aansluitend nog een veranda/lounge met fijn zicht op je tuin. Ook een handige speelkamer voor de kinderen, toch?

Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers. De ene nog groter dan de andere, dus je kingsize bed vindt hier z’n plekje wel. Verder vinden we de badkamer. Deze is net wat compacter, maarrr praktisch ingedeeld. Deze is met bad (met douche), badkamermeubel en een toilet.

Nog een verdieping hoger werd nog een 4de slaapkamer ingericht, met nog een extra zolderkamer om de hoek. Hier werden de aansluitingen voor wassen en drogen ook geplaatst.

Ook de tuin kreeg een toffe update. Er werd gefocust op clean, onderhoudsvriendelijk en veel privacy. En da’s goed gelukt, toch? Achter in de tuin vind je 2 garages.

Je kinderen trouwens effe beu? No problemo, je kan ze loslaten op het enorme speelplein voor je deur! Verder zijn er ook heel wat activiteiten op wandelafstand (voetbal, tennis, bmx, bossen, etc).
Lees meer Verberg