Woning met optie - reservatie in Ravels

Vraagprijs: € 325 000 Ravels Deken Adamsstraat 14
Ken je dat? Zo van die huizen die zo goed onderhouden worden, dat het bijna een modelwoning lijkt? Dit is er dus zo eentje. Zo’n huis waarvan je weet dat het met zóveel liefde werd onderhouden en bewoond, dat het zelfs na al die jaren nog tot in de puntjes in orde is. En da’s goud waard voor een koper.

Het fijne dus aan dit huis? Alles mag, maar niks moet. Je kan hier echt zo in, om daarna op eigen tempo helemaal je eigen ding te doen.

Indeling:
Zullen we een keer bij de achterdeur starten? Want zo doen we dat in een dorp, toch? En dan kom je meteen in de grote troef van het huis. Een gigantische keuken! In dit geval écht het hart van het huis, want heel wat peuters hebben hun groentepapje gekregen bij deze lieve onthaalmoeder. Deze makelaar was er eentje van, dus we kunnen je toevallig garanderen dat er met liefde in dit huis gewoond werd. De keuken heeft al wat jaren op de teller, maar door het uitmuntende onderhoud kan deze écht nog wel een rondje mee.

De keuken geeft toegang naar de kurkdroge en – hoe kan het ook ... anders – hele nette kelder. Een handige voorraadruimte!

Ook in de woonkamer kon je (en kan je nog steeds) van de vloer eten. En het leuke aan deze ruimte? Wat vroeger bruin, donker en zwaar was, kreeg een aantal jaren geleden een eigentijdse update.

Verder vinden we beneden nog de badkamer, een apart toilet en een grote inpandige garage. Deze laatste doet de voorbije jaren voornamelijk dienst als grote bergruimte, dus ze werd erg netjes onderhouden. Ook zitten hier de aansluitingen voor wassen en drogen.

Boven zijn er 3 grote slaapkamers en kleiner kamertje met kastenwand en toilet. De plastieken kerstboom kan je nog kwijt op de grote zolder.

De tuin werd aan de achterzijde volledig verhard, want de bewoners houden van – je raadt het al – clean en overzichtelijk. De tuin werd teveel gedoe, dus dan maar nette tegels. Iets te veel van ’t goeie? Doe een rondje tegelwippen, en dan maak je daar in no time een fijn tuintje van. Er is een fijn overdekt terras, en een schuurtje.

De buurt is trouwens ook een absolute topper. Rustig wonen, maar op wandelafstand van school, openbaar vervoer en winkels.

Een (h)echte, betaalbare gezinswoning waar je zo in kan.
Lees meer Verberg