Woning te koop in Ravels

Vraagprijs: € 395 000 Ravels Hoefstraat 18
Een huis zoals elk huis zou moeten zijn: oerdegelijk gebouwd, top onderhouden en in een fijne buurt.

Nee, dit stulpje is niet nieuw, maar dat kan ook weer een voordeel zijn, toch? Want dat maakt het dan weer net wat leuker voor de portemonnee en het fantastische onderhoud heeft ervoor gezorgd dat dit huis écht nog wel een rondje mee kan. Met wat creativiteit alvast wat low-budget pimpen, om daarna op eigen tempo en budget je ding te doen? Check!

Indeling:
Het voordeel van een niet-meer-zo-piepjong-huis? Een échte inkomhal! Niet alleen een ruime, lichte binnenkomer voor gasten, maar een vestiaire en gastentoilet is toch superpraktisch?

Links stappen we de woonkamer in. Die is verrassend licht, en dus een prima basis om je ding mee te doen. Misschien een likje verf of een hippe parketvloer, en je bent vertrokken. Of zie je het wat grootser? Wat dacht je van het slopen van de muur tussen de woonkamer en keuken? Helemaal geen must, maar oh boy…wat een ruimte! Dan kan je meteen dat gigantische kookeiland kwijt dat stiekem al ... zo lang op je verlanglijstje staat.

Of liever eerst nog wat doorsparen? Dat snappen, en da’s ook helemaal oké. Want deze keuken werd top onderhouden, dus die kan zeker nog een paar jaartjes mee. Om de hoek vinden we trouwens nog een handige bergplaats.

Verder is er een badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. En hoera…een gelijkvloerse slaapkamer! Fijn voor in de toekomst, maar ook ideaal als bureau, speel- of hobbykamer.

De veranda – the place to be volgens de eigenares – biedt een mooi zicht op je tuin. Ook hier is nog een extra bergplaats.

Boven werden 3 slaapkamers ingericht. De ene al wat groter dan de andere, dus de kinderen vinden hun plekje wel. En als ze stout zijn, zwier je ze gewoon eventjes in de kast. Keuze genoeg, want elke kamer én de hal werden voorzien van inbouwkasten.

En ook de tuin is zoals een tuin moet zijn; met veel liefde onderhouden, niet té veel hokjes en tierlantijntjes, maar overzichtelijk en gezellig. En een mooie boom om onder te lezen. Of Candy Crush te spelen op je iPad, whatever.

Jep, achter je tuin werden een aantal nieuwe huizen gebouwd. Dat klopt. Maarrrr denk er wat mooie leilindes bij, en je hebt écht nog amper inkijk. Beloofd! En trouwens, je hebt de allerliefste achterbuur, dus dat komt heus wel goed. (Tip: ze kan heel goed muren schilderen, en ze drinkt graag rosé).
Lees meer Verberg