Woning te koop in Ravels

Vraagprijs: € 275 000 Ravels Klein Ravels 5
’n Opknappertje met mogelijkheden, en zo hebben wij het graag. Je mist nu wat connectie met de tuin, zeg je? Wat dacht je van het omvormen van de garage naar woonkamer, met een gigantische glazen wand over de volledige breedte van het perceel en zicht op de achterliggende tuin? Het is maar een ideetje hoor…

Graag samen ’n keer brainstormen over de mogelijkheden? We doen graag samen een rondje!

Indeling:
Best een monumentale binnenkomer, deze inkomhal. Hoog plafond, lambrisering en de deuren, allemaal nog originele elementen. Een superknappe combo met wat moderne items, als je het ons vraagt.

Verder vinden we nog een ruime woonkamer, die doorloopt naar de (semi-)open keuken. Aansluitend is trouwens nog een handige voorraadkelder. De superhippe tegeltjes gespot?

De veranda – the place to be voor de huidige bewoners – kan ook wat liefde gebruiken, maar hier kan je wel iets mee, toch? Dé tip van de eigenaars: niets zo heerlijk als ’s ochtends een koffietje met zicht op de kerktoren en het gezoem van de dorpskern. ...

Verder is ook de badkamer beneden, voorzien van een bad, meubel en heel wat kasten.

Boven vinden we 3 slaapkamers, waarbij eentje de laatste jaren in gebruik werd genomen als badkamer. Wateraansluiting is dus al voorzien.

De tuin is veel groter dan je zou denken, want check wat een ruimte je nog hebt achter de garage. Verder heb je nog heel wat opbergruimtes achter de woning.
Lees meer Verberg