Woning te koop in Ravels

Vraagprijs: € 335 000 Ravels Weteringstraat 22
Klaar om afscheid te nemen van die veel te grote gezinswoning met giga tuin, maar is de stap naar een appartement dan weer net te veel van ’t goeie?

Dan kan dit gezellige stulpje wel eens je ding zijn, want je krijgt the best of both worlds: volledig gelijkvloers wonen, maar toch voldoende ruimte om de (klein)kinderen over de vloer te krijgen? Check! Geen zin om elke zondag op je grasmaaier rond te crossen, maar wel een groen plekje om thuis te komen? Dubbelcheck!

Of eerder een starterswoning, maar met groeimogelijkheden? Er zijn maar liefst 4 slaapkamers!
Deze halfopen woning mag op termijn hier en daar wat opgefrist worden, maar vergis je niet: dit huis is slechts 30 jaar jong, dus structureel is ‘ie verrassend goed in orde! Een EPC met ‘n B-label en een clean asbestattest zegt al heel wat, toch?

Indeling:
De inkomhal is meteen de uitvalsbasis van het volledige huis. Hier vinden we namelijk de toegang naar de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer, een gastentoilet en de trap naar de 1ste verdieping. Superpraktisch ... toch?

De woonkamer met open keuken zit aan de achterzijde. Niet té groot, maar wel licht en luchtig. Een fijne ruimte om je ding mee te doen dus. Heb je trouwens gespot dat er nog een handige voorraadkast zit naast de keuken? Verder is naast de woonkamer nog een achterinkom met aansluitingen voor wassen en drogen.

Aan de andere kant van het huis vinden we (hoera!) 2 gelijkvloerse slaapkamers en een badkamer. Deze is voorzien van een wastafel en een douche. Het toilet is apart.

Op de 1ste verdieping werd de zolder afwerkklaar ingericht. Ramen, elektra en verwarming werden al voorzien, dus een handige Harrie of Hennie maakt hier in no time nog 2 grote slaapkamers van. Spoiler: ook als (wo)mancave is ‘ie prima geschikt! DUBBELCHECK!

De tuin is een topcombo: weinig onderhoud en veel privacy. Ideaal! Heb je trouwens al gezien dat ook de locatie “best of both worlds” is? Op wandelafstand van onze prachtige Ravelse bossen, maar slechts een paar 100m verwijderd van de dorpskern.
Lees meer Verberg