Woning te koop in Poppel

Vraagprijs: € 425 000 Poppel Klein-Goorbleek 22
Wonen in een groene oase in Zuid-Frankrijk. Maar dan in Poppel. Want oh boy, wat een tuin. Dé trots van de huidige bewoners, en dat zie je. Dat voel je. En da’s zalig thuiskomen, toch?

Maarrrr ook het huis werd tot in de puntjes onderhouden, of wat had je gedacht? Dit gezellige stulpje werd gebouwd in 1995. Nog niet eens zo oud, maar toch konden de eigenaars het niet laten om ‘m regelmatig een update te geven. En dus kan ‘ie absoluut mee met z’n jongere broertjes. En het B-label op het EPC is daar een mooi bewijs van, toch?

Indeling:
Via de inkomhal stappen we in de woonkamer met open keuken. En je kan het allicht al raden… dé Vlaamse klassiekers kwamen hier allemaal aan bod: de roodbruine tegelvloer, donkere ramen, gebeitste deuren en de ouwegetrouwe zware, eiken keuken. Vaak fantastische kwaliteit, maar misschien nét niet helemaal je ding?

Maarrrr lucky you, want de eigenaars zorgden enkele jaren geleden zelf al voor een heuse make-over. De kwaliteit is gebleven, maar werd in een eigentijds, licht jasje gestopt. Win-win! ... De pelletkachel zorgt voor sfeer en gezelligheid, en de airco houdt je hoofd koel in de zomer.
In de keuken werden alle toestellen vervangen, en heb je gezien dat ‘ie heerlijk ruim is? Meer dan voldoende ruimte voor een flinke tafel, of droom je in de toekomst misschien wel van een kookeiland? Past perfect!

Verder is er beneden een 1ste slaapkamer (met kast), en ook een badkamer. Deze is met douche, wastafel en toilet. Een aantal jaren geleden werd het bad voorlopig even aan de kant geschoven, en werden hier de aansluitingen voor wassen en droger voorzien. Deze toestellen liever niet in de badkamer? No problemo, die kan je ook in de kelder kwijt.

Tenslotte is er nog een apart gastentoilet.

Op de 1ste verdieping vinden we een 2de slaapkamer en een 2de badkamer. Deze laatste heeft wat liefde en aandacht nodig, maar de basis is er. Deze is met bad, wastafel en toilet.

En dan…een 2de woonkamer én een 2de keuken. Wedden dat je dit niet zag aankomen? Ideaal als kangoeroewoning, of een absoluut paradijs voor de tienerkinderen. Net iets te veel van ’t goeie? Geen probleem, je splitst de kamers gemakkelijk weer op, en je maakt hier in no time een 3de of een 4de slaapkamer van.

Tenslotte is er nog een zolderkamer. Ideaal voor de rommeltjes die je eigenlijk niet nodig hebt.
Verder is er een ondergrondse (droge!) garage met kelderberging.

Toch nog even terug naar de tuin, want heb je gezien dat de eigenaars bijna de hele zomer buiten kunnen vertoeven? Check dat fantastische, overdekte terras met keukentje, verwarming en zelfs een koelkast. Het enige nadeel? Krijg die gasten maar weer eens weg op die veel te gezellige, zwoele zomeravonden…

Een verrassende woning in ’t groen!
Lees meer Verberg