Appartement te koop | in afhandeling in Poppel

Vraagprijs: € 339 000 Poppel Tilburgseweg 42 3
Mag het nét dat tikje meer zijn? Wat dacht je van centraal wonen, maar toch niet aan die drukke weg? Geen uitzicht op beton, maar een huiselijke, groene sfeer. En vertoeven in een appartement is in dit geval zéker geen synoniem voor “met z’n allen samenhokken”. En had je al gespot dat dit appartement vooral NIET standaard werd afgewerkt? Check die giga keuken en trendy materialen!

Nét dat tikje meer dus.

Indeling:
We beginnen aan de achterzijde, want jawel, daar zit de voordeur van (dit deel van) het gebouw. Heerlijk rustig vertoeven dus. De trend wordt meteen gezet in je inkomhal, want da’s meteen al een gezellige binnenkomer. Oog voor detail? Dan heb je zeker ook die trendy blokdeuren, de knappe stalen deur en de superonderhoudsvriendelijke visgraatvloer al gespot. Een tikje meer, weetjewel.

De woonkamer met open keuken zit aan de voorzijde van het gebouw. Of ja…”voorzijde” is relatief, want check dat supergezellige uitzicht! Geen auto’s die voorbij razen, maar een groen, gemeenschappelijk binnenplein. Geen groene ... vingers, zeg je? No worries, je hoeft enkel maar een keer naar de tuinman te zwaaien.

De keuken is een absoluut pareltje. Niet alleen is ‘ie véél groter dan de standaardkeuken, maar hij werd ook lekker praktisch ingericht: heel wat opbergmogelijkheden, een tafel voor 6 personen, afgewerkt met trendy en duurzame materialen én voorzien van alle snufjes. Om de hoek is nog een handige bergplaats, met aansluitingen voor wassen en drogen.

Verder wordt het open gevoel in de woonkamer nog extra in de verf gezet door de grote ramen, met aansluitend het balkon. Zwier de deuren open, en je haalt de zomer zo in huis… correctie: zwier de deuren open, en toch regent het niet binnen in de zomer. Hoera, een overdekt terras!

Aan de achterzijde zijn 2 ruime slaapkamers, die ook toegang geven naar een buitenruimte. En dan die badkamer…niet alleen verrassend ruim – voorzien van bad én douche – maar ook deze werd met oog voor detail afgewerkt en ingericht. Het toilet is dan weer apart.

Je kan een auto kwijt in de parkeergarage, en er is een gezamenlijke fietsenberging. Je beschikt over je eigen plekje voor het plaatsen van 2 fietsen én er is een laadpunt voorzien. Nog wat extra rommeltjes? No problemo, check die grote bergplaats! Ook hier is elektra aanwezig.

De parkeerplaats en berging zitten trouwens gewoon omvat in de prijs. Geen gedoe met meerprijzen, maar gewoon een duidelijke, all-in prijs. En zo hebben we het graag.

Wat was het ook alweer? Jep, nét dat tikje meer.
Lees meer Verberg