Woning te huur | in afhandeling in Weelde

Huurprijs: € 850 Weelde Weeldestraat 133 2
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Veel lichtinval, centrale ligging, niet te veel glitter and glamour, maar correct en duurzaam afgewerkt. En dat alles aan een (h)eerlijke huurprijs. Fijn wonen, of wat had je gedacht?!

Indeling:
Een fijne binnenkomer, zo’n aparte inkomhal met gastentoilet. Geen balzaal, maar wel een handig hoekje om je jassen en schoenen kwijt te kunnen.

Verder stappen we de woonkamer in, met aansluitend de open keuken. De keuken kreeg net nog een kleine make-over (incl. nieuwe toestellen), dus een keukenprins(es) kan hier z’n ei wel kwijt. Voor ons omeletje graag.

Naast de keuken is een technische ruimte, waar je nog wat extra rommeltjes kwijt kan.

De slaapkamers zitten aan de achterzijde. Er zijn 2 à 3 kamers. Klinkt stom zeker? Correctie: er zijn 2 goede slaapkamers, en er is nog een kamertje zonder raam. Een stoute makelaar zou beweren dat dit een 3de slaapkamer is, maar daar doen wij niet ... aan mee. Het is daarentegen wél ideaal als kantoortje, hobbykamer of bergplaats. Just is just.

De badkamer is basic, maar netjes. Deze is voorzien van een wastafel, douche, toilet en de aansluitingen voor wassen en drogen.

De grote slaapkamer geeft toegang naar de tuin. Volledig verhard, dus lekker onderhoudsvriendelijk. Is ‘ie net iets té clean naar je zin? Dat snappen we, maar denk er even wat toffe bloempotten en meubels bij, en je zit echt wel gezellig te vertoeven. Je kan via de tuin rechtstreeks de garage in. Handig!

Servicekosten: 40 EUR/maand.
Lees meer Verberg