Woning te huur | in afhandeling in Weelde

Huurprijs: € 1 350 Weelde Gemeentelaan 14
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in .

Wat staat er tegenwoordig hélemaal bovenaan op het verlanglijstje? ENERGIEZUINIG! En oh boy, dat is ‘ie ook! Deze BEN (bijna energie neutrale) woning tackelt jouw energiefacturen, dus fijn voor je portemonnee. En hij is niet alleen figuurlijk groen, maar ook letterlijk: check die tuin! Geen supergroene vingers? No worries, hij is onderhoudsvriendelijk aangelegd, dus je hoeft écht niet elke zondag onkruid te plukken.

Indeling:
Via de inkomhal (met gastentoilet) stap je binnen in de fijne woonkamer met open keuken. De grote ramen doen de open lay-out nog beter tot z’n recht komen, en zorgen voor een aangename sfeer. De keuken werd voorzien van alle nodige snufjes, inclusief een handige bergruimte naast de keuken. Hier zijn ook de aansluitingen voor wassen en drogen.

Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers en een ruimte, neutrale badkamer met bad én douche, dubbele wastafel en een ... toilet.

De zolder – bereikbaar met een vlizo trap – is de ideale opslag voor de spulletjes-die-je-nooit-nodig-hebt-maar-stiekem-ook-niet-wil-weggooien. Handig!

Ben je trouwens fan van de raamdeco en de verlichting in de woning? Lucky you, want deze is voor een prijsje over te nemen. Niet je ding? No problemo, dan worden ze weggehaald.
Lees meer Verberg