Woning verhuurd in Weelde

Verhuurd Weelde Olmenstraat 4
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Oh boy, weer eentje om van te smullen! Een huurwoning zoals “in de boekskes”: bijna nieuw, trendy materialen, tot in de puntjes afgewerkt (incl. geschilderd, verlichting en gordijnen aanwezig), energiezuinig én in een fijne buurt. Koffers al klaar?!

Heb je trouwens gespot dat ook de tuin superonderhoudsvriendelijk werd ingericht? De grasmaaier hoef je niet mee te brengen, want dit tapijtje kan je gewoon stofzuigen. En dan heb je dus meer tijd daarna om lekker te loungen met een wijntje op je overdekte terras. Topdeal!

Indeling:
Een handige binnenkomer, zo’n plekje waar je je jassen en schoenen kwijt kan. Letterlijk, want de kapstok en schoenenrek hebben de eigenaars al voor jou voorzien. Verder vinden we hier ook een gastentoilet.
Daarna stappen we de woonkamer met open keuken in. Een lekker lichte, open lay-out met fijn zicht op de tuin. De keuken is voorzien van alle snufjes. Om de ... hoek is trouwens nog een handige bergplaats, met de aansluitingen voor wassen en drogen.

De trap naar boven is momenteel open, maarrrr de eigenaars voorzien hier nog een hippe, stalen deur. Speciaal voor jou!

Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. En een fijne bonus: weer een apart toilet.

Zelfs de zolderruimte werd volledig afgewerkt. Hier vinden we slaapkamer 4, en nog een extra bergruimte.

Naast het huis kan je de auto kwijt onder de carport. Op de oprit is trouwens nog plaats voor een 2de auto, én er is extra parkeergelegenheid in de straat.
Lees meer Verberg