Woning te huur in Ravels

Huurprijs: € 995 /maand Ravels Peelsestraat 59
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Wonen in een huis, maar geen zin om 1500 EUR te spenderen? Dat snappen we. Maarrr dan is dit stulpje misschien wel je ding.

Oké, hij is niet nieuw, maar de eigenaars doen hun best om ‘m up-to-date te houden, zodat ‘ie perfect instapklaar is. Momenteel wordt het dak geïsoleerd, en nog wat karweitjes uitgevoerd in de woonkamer. En je hebt misschien gespot dat de badkamer ook wat liefde kan gebruiken? No problemo, die wordt nog in een nieuw jasje gestopt!

Indeling:
Als je ons kantoor kent, dan wéét je dat wij fan zijn van een goede inkomhal. Een fijne binnenkomer voor gasten, maar vooral handig ook een handig plekje om jassen en schoenen op een nette manier te droppen.

Aansluitend zien we de woonkamer. De klassieke, kleine kamertjes zijn verleden tijd, en de woonkamer werd dus omgevormd naar een grote, open ruimte. En dat zet zich verder in de keuken, want oh boy…wat een balzaal! Hier ... kan je gemakkelijk ’s morgens een dansje doen tussen de cornflakes.

Naast de keuken zit de badkamer, voorzien van een bad (met douche), wastafel, toilet en aansluitingen voor de wasmachine. Deze krijgt momenteel nog een update.

Boven zijn 3 slaapkamers.

De tuin werd volledig verhard. You love it or you hate it. Het is alleszins wel clean en onderhoudsvriendelijk. En met wat leuke potten ziet het er plots al een stuk gezelliger uit, toch? Verder is er nog een schuurtje voor opslag van fietsen, vuilnisbakken, etc.

Let op: de schuur aansluitend bij de woning wordt niet mee verhuurd. Deze wordt trouwens enkel gebruikt voor opslag, dus geen gedoe met geluidsoverlast, geurhinder of transport.
Lees meer Verberg