Woning te huur | in afhandeling in Ravels

Huurprijs: € 850 /maand Ravels Grote Baan 119 002
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Hoera, nog eens ‘n gelijkvloers appartement dat vrij komt! En wat voor eentje: toffe indeling, veel lichtinval, gezellige veranda, onderhoudsvriendelijk tuintje en een garage aansluitend. Heel tof voor een starter, maar zeker ook geschikt voor een hippe senior!

Indeling:
Het allertofste aan dit appartement? Check die gezellige aanbouw met veranda! Heerlijk licht, en vooral lekker ruim. Alle kinderen op zondag op bezoek? Check!

Verder een fijne, open keuken met alle nodige snufjes. En om de hoek nog een handige bergplaats. Hier zitten ook de aansluitingen voor wassen en drogen.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Een tikje compact, maar erg praktisch ingericht. De grootste werd voorzien al voorzien van een kastenwand. Verder de onderhoudsvriendelijke badkamer met douche, dubbel wastafel en een extra kast. Het toilet is apart.

Ook in de tuin is het motto “overzichtelijk en ... onderhoudsvriendelijk”. Een fijn plekje om buiten te zitten, maar niet te veel gedoe met onderhoud. Aansluitend kan je naar je garage.

Er worden nog betere foto’s voorzien, maarrr we wilden jullie alvast een voorsmaakje geven.

Gemeenschappelijke lasten: 40 EUR/maand.
Lees meer Verberg