Woning te huur | in afhandeling in Oud-Turnhout

Huurprijs: € 1 250 Oud-Turnhout Lage Darisdonk 26
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Op ’t eerste zicht een gezellig huisje, toch? Zéker, zeggen wij dan. Maarrrr laat je vooral verrassen wat er achter deze gevel verstopt zit, want wat een ruimte! Een schoolvoorbeeld van een (h)echte gezinswoning: gerenoveerd, 4 grote slaapkamers, ruime badkamer en een fantastische tuin!

Indeling:
We stappen binnen via de inkomhal, en hopla…de jassen en schoenen vinden meteen hun plekje in de handige garderobekast. Schoenen uit, en dus netjes de woonkamer in. Een fijne ruimte die naadloos doorloopt naar de eetkamer en keuken. Lekker luchtig en vooral verrassend groot. Wil je af en toe toch effe die zeurende tieners in huis ontvluchten? No problemo, achter de keuken werd nog een bonusruimte voorzien. Een fijne (wo)mancave, of hangparadijs voor de jeugd. Om de hoek vinden we een wasplaats, en een apart toilet.

Op de 1ste verdieping werden 2 grote slaapkamers ingericht, en een balzaal van ... een badkamer. Er is een douche, bad, een wastafel met heel wat kasten én er is nog voldoende ruimte om je ’s ochtends droog te dansen. Als je toch liever een handdoek gebruikt, dan hang je deze op aan 1 van de vele handdoekhaakjes. Jep, zelfs daar hebben we aan gedacht.

Een verdieping hoger vinden we nog 2 ruime slaapkamers. Alle hoekjes en kantjes werden goed benut, dus aan opbergruimte geen gebrek.

En dan die tuin…héél wat ruimte om de kinderen los te laten, maar wél lekker onderhoudsvriendelijk: deels verhard, deels gazon, en verder niet teveel gedoe. Er is een groot tuinhuis als extra bergruimte voor fietsen en andere rommeltjes.
Lees meer Verberg