Duplex te huur in Poppel

Huurprijs: € 1 500 /maand Poppel Dorp 40
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Size doesn’t matter? Yeah right…écht wel. Wat dacht je van een vloeroppervlakte van meer dan 250m², een balzaal van een woonkamer en maar liefst 5 (!) slaapkamers? Dit is trouwens niet zomaar een appartement, maar een bovenwoning met een eigen ingang. Geen gedoe met gemeenschappelijke delen en servicekosten, maar een plekje (of in dit geval: “plek”) voor jezelf.

Indeling:
Je eigen voordeur en traphal leidt je meteen naar een – hoe kan het ook anders – groooote hal. Een superhandige binnenkomer met meer van voldoende ruimte voor jassen, schoenen en andere rommeltjes én meteen ook het hart van het huis. Van hieruit ga je naar de woonkamer, badkamer, gastentoilet, een eerste slaapkamer en de trap naar de bovenverdieping.

Zullen we starten in de grote woonkamer? Je hoeft het niet na te meten, want die grote bank krijg je hier écht wel in. En de grote tafel met 8 stoelen kan je ook gewoon ... meenemen. Wat een ruimte! En de haard en parketvloer zorgen nog ‘ns voor extra sfeer.

Aansluitend vinden we de grote keuken. Alle snufjes zijn voorzien, en ernaast is nog een superhandige voorraadruimte. Zowel de keuken als de woonkamer geven toegang naar het grote balkon.

Verder vinden we op deze verdieping nog een grote slaapkamer, en de badkamer. Ook deze is groot, en voorzien van een bad, douche, wastafel, kastenwand en de aansluitingen voor wassen en drogen. Tenslotte is er nog een apart toilet.

En alsof dat nog voldoende was, zijn er op de 2de verdieping maar liefst 4 slaapkamers. De ene nog wat groter dan de andere, dus je kan die tante uit Amerika met haar 3 vervelende kinderen gemakkelijk een weekje laten logeren. Alle rommeltjes kan je kwijt in de grote kastenwand in de hal.

Jep, da’s dus 10 keer het woord “groot” in deze advertentie. Maar we kunnen er echt niets aan doen. We zijn nu eenmaal grote fan.

Er is trouwens geen garage aanwezig, maar er is heel wat parkeergelegenheid voor de deur of om de hoek.
Lees meer Verberg