Benedenwoning te huur | in afhandeling in Weelde

Huurprijs: € 895 /maand Weelde Weeldestraat 60 0-1
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Rustig chillen (of is die term niet meer hip?) in eigen tuin pal in ’t centrum van Weelde? Dit gezellige, gelijkvloerse appartement werd afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen en is tot in de puntjes onderhouden. Instapper!

Indeling:
We starten meteen met de grote troef van deze topper: een fijne, lichte woonkamer met rechtstreekse toegang naar de tuin. Je eigen groene plekje met veel rust en privacy. Op 2 stappen ben je in de keuken, en is je drankje zo gehaald.

Verder omvat de keuken ook een oven, keramisch fornuis, afzuigkap, koelkast en spoelbak. Liever niet oldskool afwassen? No worries, er werd een aansluiting voor een vaatwasser voorzien. Naast de keuken vinden we een handige bergruimte, met aansluitingen voor wassen en drogen.

Aan de voorzijde van het appartement merken we 2 slaapkamers, voorzien van rolluiken. De badkamer is lekker praktisch, want er werd – ... naast een badkamermeubel – zowel een douche als bad geplaatst. Er is tenslotte een apart toilet.

Slapen doe je aan voorkant. “Daar hoor je dat verkeer wel zeker?” Valt wel mee hoor. Niet enkel is er een goede isolatie, maarrrr ook de rolluiken doen hun ding. Er zijn trouwens 2 slaapkamers.

Tenslotte is er een badkamer voorzien van een bad én douche (jawel!) en een wastafel. Het toilet is dan weer apart.

De auto zet je droog in je eigen garage, toegankelijk via de Polderstraat.

Gemeenschappelijke lasten: 30 EUR/maand.

Lees meer Verberg