Benedenwoning verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Vooreel 51 01
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Hoe wij dit appartementsgebouw omschrijven in 1 woord? “Dorps”. Meestal wekt een appartementsgebouw geen plattelandsgevoel op, zeg je? Dat snappen we, maar dit project is het perfécte voorbeeld dat het dus wel kan.

Geen om-ter-meeste-flatjes-in-een-gebouw, maar grote appartementen van minstens 100m². En de hoge plafonds en vele ramen laten ‘m nog eens extra ruim aanvoelen. En check die fijne tuin of grote balkons! De appartementen worden tot in de puntjes opgeleverd, dus geschilderd én voorzien van verlichting.

Een appartement, maar dan zonder dat typische appartementsgevoel. En het allerbeste nieuws? We hebben er maar liefst D R I E in de aanbieding!

Wat dacht je van deze gelijkvloerse topper?

Indeling:
Zullen we beginnen aan de achterzijde? Want van al die ramen word je vrolijk, toch? Héérlijk licht en luchtig, en in de zomer zwier je de schuifdeur open en haal je de zon ... zo binnen…of euh…beter gezegd: laat je het Belgische regenweer lekker buiten. Want hoera: een (deels) overdekt tuintje!

De keuken is voorzien van alle nodige snufjes, en aansluitend is nog een handige bergruimte (incl. aansluitingen voor wassen en drogen).

Slapen doe je met zicht op de kerk. Dorpser dan dit wordt ’t niet, toch? Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Verder vinden we de badkamer met bad én douche (jawel!) en een wastafel. Het toilet is dan weer apart.

Elk hoekje in dit appartement werd trouwens benut, want er werd nog een extra bergplaats(je) voorzien. Ideaal voor je stofzuiger, of die lelijke vaas die je van je schoonmoeder hebt gekregen (en telkens bij haar bezoek weer snel op tafel moet zetten).

Graag nog wat extra rommeltjes kwijt? No problemo, je beschikt nog over een grote kelderberging. Deze is ook bereikbaar met de lift.

De tuin is een absolute topper. Hoewel je in een appartementsgebouw zit, heb je toch heerlijk veel privacy door het overdekte terras én omdat er aan de achterzijde geen appartementen staan. Dus geen last van glurende buren. Verder wordt je tuintje onderhoudsvriendelijk aangelegd. Een toffe bonus is de gemeenschappelijke tuin achter jouw tuin, want hier moet je enkel maar een keer naar de tuinman zwaaien als ‘ie langskomt. (By the way; de tuinen worden nog aangelegd).

De auto zet je droog in de garage achteraan op het terrein, maarrrr als bonus krijg je er nog een 2de parkeerplaats naast de deur bij. Ideaal als je 2 auto’s hebt, of handig voor bezoek. Liever de bus nemen? No problemo, die stopt letterlijk voor je deur.

Maandelijkse lasten: 50 EUR.
Credits digitals: Pluym-Van Loon.

Benieuwd naar de andere appartementen? Ook die kan je online vinden. Of spring eens binnen op het bezoekmoment. We zetten de deuren van de drie appartementen speciaal voor jou open!
Lees meer Verberg