Benedenwoning verhuurd in Ravels

Verhuurd Ravels Weeldestraat 60 0-2
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Geen zin meer in dat grote huis met bijbehorende tuin, maar vind je de stap naar een appartement dan weer net teveel van ’t goeie? Dat snappen we, maar dit fijn stulpje kan dan net wél je ding zijn.

Dit is namelijk geen klein appartementje, maar ’t is lekker ruim wonen op 100m². En de tuin is zo’n gezellig formaat: groot genoeg om lekker te vertoeven en de (klein)kinderen te entertainen, maar de zitmaaier en heggeschaar mag je op pensioen sturen. Top!

Indeling:
We starten meteen met de grote troef van deze topper: een grote, lichte woonkamer met rechtstreekse toegang naar de tuin. Je eigen groene plekje met veel rust en privacy. Op 2 stappen ben je in de keuken, en is je drankje dus zo gehaald.

Verder omvat de keuken ook een oven, keramisch fornuis, afzuigkap, koelkast en spoelbak. Liever niet oldskool afwassen? No worries, er werd een aansluiting voor een vaatwasser voorzien. Om ... de hoek vinden we nog een handige bergplaats met aansluitingen voor wassen en drogen.

Slapen doe je aan voorkant. “Daar hoor je dat verkeer wel zeker?” Valt wel mee hoor. Niet enkel is er een goede isolatie, maarrrr ook de rolluiken doen hun ding. Er zijn trouwens 2 slaapkamers.

Tenslotte is er een badkamer voorzien van een bad én douche (jawel!) en een wastafel. Het toilet is dan weer apart.

De auto zet je droog in je eigen garage, toegankelijk via de Polderstraat.

Gemeenschappelijke lasten: 30 EUR/maand.
Lees meer Verberg