Appartement verhuurd in Turnhout

Verhuurd Turnhout Lucky Lukepad 12 6
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Wonen in ’t groen én in ’t stad: héérlijke combo! Je woont in een superknap parkdomein met magnifieke plons- en spettervijver, ligweides en een grote speeltuin, allemaal letterlijk voor je deur.

Toch eerder het stadsgebruis opzoeken? No problemo, op 8 minuutjes fietsen zit je te tafelen bij Marche 17 op de Markt. Spoiler: na je 5de wijntje is de terugweg meestal zo’n 14 minuten fietsen. (Jawel, deze makelaar heeft het voor je getest. Graag gedaan).

Dit appartement is gelegen aan het Lucky Lukepad, een autoluwe “straat” op het domein.

Indeling:
Zullen we een keer beginnen met het uitzicht? Want da’s geen alledaags “Turnhouts vergezicht”, toch? Je kijkt namelijk op een fantastisch binnenplein; de groene kern van dit knappe domein.

De woonkamer met open keuken is licht, luchtig en lekker rechttoe rechtaan. Een absolute allemansvriend dus. En jawel, de keuken werd voorzien van ... alle nodige snufjes.

Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer (mét bad!), een apart toilet en een wasplaats.

Nog wat extra rommeltjes die je niet meteen kwijt kan? No worries, je beschikt over een eigen berging in de kelder. Ook je auto heeft z’n plekje in de ondergrondse garage (met mogelijkheid tot laadpaal). Een 2de auto, of bezoekers over de vloer? Check de grote (publieke) parking aan de ingang van het domein!

Een fietslover of wielertoerist wordt helemaal in de watten gelegd, want na je zondagse fietstochtje op ’t Bels Lijntje of door de Kempense velden, kan je je stalen ros kwijt VOOR het gebouw, IN het gebouw en ONDER het gebouw. Er werden overal fietsenrekken geplaatst, en er is zelfs een fietslift naar de kelder.

Een laatste bonus om mee af te sluiten? Dit appartement wordt voor jou nog volledig geschilderd én voorzien van lampen en gordijnrails. Enkel nog een tripje naar de Ikea, en je zit er in!

Gemeenschappelijke kost: 75 EUR/maand.
Lees meer Verberg