Appartement te huur in Ravels

Huurprijs: € 950 Ravels Dorp 12 4
Korte termijnverhuur én gemeubeld. Een combo die je zelden hoort, maarrrr waar wel vaak vraag naar is. Topcombo dus.

Wat is “korte termijn”, vraag je? We richten nu op een periode van 3 maanden, maar tot (max.) 6 maanden kunnen we zeker ook met je meedenken. Dus een tussenoplossing nodig omdat je zelf nog aan ‘t (ver)bouwen bent? Wees welkom!

En “gemeubeld”, da’s duidelijk, toch? Letterlijk alles staat voor jou al klaar, dus jij moet enkel nog je onderbroeken inpakken. Klaar.

Indeling:
Het allerleukste aan dit appartement? Nee, niet het feit dat alles gewoon hélemaal nieuw is. En ook niet de superhippe kleuren waar je meteen vrolijk van wordt. Of de superlage energiekosten.

Of ja, dat ook. Maar waar wij vooral héél blij van worden, zijn die giga ramen! De woonkamer en keuken is aan de achterzijde volledig voorzien van glas, dus heerlijk licht en open. Check ook dat fijne balkon! Verder werd de keuken voorzien van alle snufjes.

Verder zijn er 2 slaapkamers, en een badkamer. Het toilet is apart, en er is een bergplaats ... met aansluitingen voor wassen en drogen. Die toestellen blijven trouwens ook gewoon staan.

De auto zet je droog onder de carport achter het gebouw, of je kan gratis parkeren voor de deur. Verder is er ook een bergplaats voorzien voor je fietsen.

By the way: nee, dit fantastische stulpje is (voorlopig) écht niet voor langere termijn te huren. Maar we snappen waarom je het vraagt hoor…

Huurprijs voor gebruik van de meubels: 200 EUR/maand. Daar kan je zelf niet voor naar de Ikea rijden, toch?

Servicekosten: 50 EUR/maand.
Lees meer Verberg