Appartement te huur | in afhandeling in Ravels

Huurprijs: € 1 100 Ravels Grote Baan 5 2-1
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Graag centraal wonen? Letterlijker dan dit wordt het niet, want je kan niet nog méér in de dorpskern wonen. Je woont namelijk op het dorpsplein naast de kerk, met een bushalte voor je deur en zo ongeveer alles op wandelafstand. Een superfijne uitvalsbasis dus!

Wist je trouwens dat je bewoner wordt van één van de (naar onze bescheiden mening) mooiste appartementsgebouwen in Ravels? Allemaal grote appartementen, superdegelijke afwerking, nette buren, tot in de puntjes aangelegde binnentuin met gezamenlijke fietsenberging en een grote ondergrondse garage. Topper!

Indeling:
Als je ons kantoor kent, dan weet je meteen waar wij blij van worden: een grote inkomhal! Een fijne binnenkomer met meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van jassen, schoenen en je schoonmoeder. Ook vinden we hier het gastentoilet.

Daarna stappen we de woonkamer in, en da’s ook een voltreffer. Sowieso is dit al ... een grote, luchtige ruimte, maar dat wordt nog ‘ns extra in de verf gezet door de grote ramen met zicht over het dorp. De trendy keuken werd voorzien van alle nodige snufjes, met aansluitend nog een handige voorraadberging.

Slapen doe je aan de achterzijde, dus heerlijk rustig én via de grote slaapkamer kan je zo het balkon op voor ’n ochtendkoffietje. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig.

Verder zien we de badkamer, met bad én douche, dubbele wastafel en een toilet.
Er is tenslotte nog een verrassend grote wasplaats/bergruimte.

Nog wat extra rommeltjes? No problemo, die kan je kwijt in je (ook weer grote) ondergrondse berging. Verder is hier ook een parkeerplaats voor één auto. Er is trouwens extra parkeergelegen naast de deur.

Maandelijkse lasten: 75 EUR/maand.
Lees meer Verberg