Appartement te huur | in afhandeling in Ravels

Huurprijs: € 875 /maand Ravels Grote Baan 32 1-3
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Een appartement zoals ’n appartement moet zijn: netjes, onderhoudsvriendelijk, neutraal afgewerkt en veel lichtinval. En dat alles aan ‘n (h)eerlijke huurprijs. Top!

En het leuke aan dit stulpje? Officieel woon je aan de Grote Baan, maarrr daar heb je helemaal niets van gemerkt in je woon- of slaapkamers. Dit appartement zit namelijk aan de achterkant van het gebouw, dus da’s lekker rustig wonen.

Indeling:
Een woonkamer aan de achterzijde, da’s altijd fijn. In de zomer zwier je de grote schuifraam bij het balkon helemaal open, zonder gedoe of geluidsoverlast van voorbijrazend verkeer. Wordt het trouwens soms net iets té warm? No problemo, dan zet je toch gewoon de airco aan?

Verder is er een open woonkamer, met aansluitend de open keuken. Afgescheiden met een wandje, dus handig om een tafel tegen te plaatsen. De keuken is voorzien van alle nodige snufjes, én er is een handige ... bergruimte om de hoek. Hier zitten ook de aansluitingen voor wassen en drogen.

Verder zijn er 2 slaapkamers, en nog een grote bergplaats of hobbykamer. De badkamer is voorzien van een bad (met douche) en een dubbele wastafel. Het toilet is apart.

De auto zet je droog op je eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage, en er is een gemeenschappelijke fietsenberging.

Maandelijkse lasten: 35 EUR/maand.
Lees meer Verberg