Appartement te huur | in afhandeling in Ravels

Huurprijs: € 875 /maand Ravels Grote Baan 41 4
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in .

Niet alleen is dit stulpje piepjong, maar hij is ook nét iets praktischer dan het doorsnee appartement. Makelaarspraatje? Nee hoor, want wat dacht je die giga bergruimte voor alle nodige rommeltjes? En je kan maar liefst 2 auto’s kwijt, want je hebt een carport én een extra parkeerplaats. Ons niet-meer-zo-piepjonge publiek wordt dan misschien weer heel blij van de inkomhal-die-net-wat-breder-is-dan-de-standaard. Lekker toegankelijk dus.

Nog een tip voor onze hippe senioren: een broodje eten bij ’t Pierke, een koffietje bij Tantie of een doktersbezoek om de hoek? Zowat alles is op wandelafstand, dus de auto kan je vaak thuis laten. En het openbaar vervoer dropt je gewoon (letterlijk) voor de deur.

Verder werd het appartement vollédig geschilderd, voorzien van verlichting én gordijnrails.

Indeling:
We wandelen binnen via de – jawel, goed opgelet – lekker ruime inkomhal. Superhandig ... voor het plaatsen van een extra kast of vestiaire, en erg toegankelijk voor bv. een rollator. Verder komen we in de woonkamer met open keuken, voorzien van alle snufjes én een gigantische bergplaats.

Slapen doe je aan de achterkant. Er zijn 2 slaapkamers, en verder is er nog een badkamer met grote inloopdouche. Het toilet tenslotte is apart.

Achter het gebouw werd een eigen carport én parkeerplaats voorzien. Verder is er een gemeenschappelijke bergruimte om vuilnisbakken en fietsen droog te stallen.

Gemeenschappelijke lasten: 60 EUR/maand.
Lees meer Verberg