Appartement te huur in Ravels

Huurprijs: € 950 Ravels Vooreel 53 4
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Hoe wij dit appartementsgebouw omschrijven in 1 woord? “Dorps”. Meestal wekt een appartementsgebouw geen plattelandsgevoel op, zeg je? Dat snappen we, maar dit project is het perfécte voorbeeld dat het dus wel kan.

Geen om-ter-meeste-flatjes-in-een-gebouw, maar grote appartementen van minstens 100m². En de hoge plafonds en vele ramen laten ‘m nog eens extra ruim aanvoelen. En check die fijne tuin of grote balkons! De appartementen worden tot in de puntjes opgeleverd, dus geschilderd én voorzien van verlichting.

Een appartement, maar dan zonder dat typische appartementsgevoel. En het allerbeste nieuws? We hebben er maar liefst D R I E in de aanbieding!

Zullen we starten met dit gezellige stulpje op de 1ste verdieping?

Indeling:
De toon wordt meteen gezet in de inkomhal. Niet alleen is ‘ie lekker breed – dus ook heel toegankelijk voor ons niet-meer-zo-piepjonge-publiek – maar ... er is voldoende ruimte voor je jassen en schoenen. Verder vinden we hier ook het gastentoilet.

De woonkamer met open keuken zit aan de achterzijde. Duurzaam en tot in de puntjes afgewerkt, maar voor ook….verrassend groot voor een appartement, toch? En in de zomer zwier je de schuifdeur open, en wordt je woonkamer nog eens dubbel zo groot. Want heb je dat grote balkon al gespot?

De keuken is voorzien van alle nodige snufjes, en aansluitend is nog een handige bergruimte (incl. aansluitingen voor wassen en drogen).

By the way, wie denkt dat je moet “ontspullen” als van een huis naar een appartement gaat…je mag dat tripje naar de spullenhulp nog even uitstellen, want de eigenaars voorzien een gigantische kastenwand voor jou. Ook in de slaapkamer wordt een ruime kast geplaatst.

Slapen doe je trouwens met zicht op de kerk. Dorpser dan dit wordt ’t niet, toch? Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Verder vinden we de badkamer met bad én douche, dubbele wastafel en een toilet.

En dan dat balkon! Eindelijk nog eens een balkon waar de hele familie een plekje aan tafel heeft. Zalig toch? Een toffe bonus is de gemeenschappelijke tuin achter het gebouw. Een groen uitzicht, maar tegelijkertijd geen gedoe met onderhoud. Je hoeft enkel maar ’n keer naar de tuinman zwaaien als ‘ie langskomt. (By the way; de tuinen worden nog aangelegd).

In de kelder (bereikbaar met lift) heb je nog een grote berging en de auto zet je droog in de garage achteraan op het terrein. Liever de bus nemen? No problemo, die stopt letterlijk voor je deur.

Maandelijkse lasten: 50 EUR.
Credit digitals: Pluym-Van Loon

Benieuwd naar de andere appartementen? Ook die kan je online vinden. Of spring eens binnen op het bezoekmoment. We zetten de deuren van de drie appartementen speciaal voor jou open!
Lees meer Verberg