Appartement te huur | in afhandeling in Ravels

Huurprijs: € 675 /maand Ravels Eigenaarsstraat 20 2
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Het fijne aan dit gebouw? Niet enkel is ‘ie gelegen in een erg rustige straat aan de rand van het bos, maar het is er ook erg gezellig wonen met slechts 3 appartementen in het gebouw. Jij woont helemaal bovenaan, dus geen gedoe met bovenburen.

Indeling:
Vanaf de 1ste verdieping heb je de gemeenschappelijke gang helemaal voor jou alleen, dus je bepaalt zelf hoe vuil (en vooral: hoe schoon) ‘ie wordt. Handig toch? Een lift is niet aanwezig, maar hey…da’s grrrrratis cardio! In je eigen gang beschik je over een apart toilet.

Verder stappen we de keuken in. Niet nieuw, maar steeds heel netjes onderhouden en voorzien van een koelkast, keramisch fornuis, afzuigkap en een spoelbak. Alle hoekjes en kantjes werden goed benut, want aansluitend is nog een bergplaats met de voorzieningen voor wassen en drogen.

De woonkamer zit aan de achterzijde. Geen balzaal, maar meer dan voldoende ruim om een ... gezellig stekje van te maken, toch? Verder zit er een slaapkamer – ook hier werden kasten voorzien – en een badkamer. Jep, deze heeft misschien enkele jaartjes op de teller, maar de duurzame afwerking en het prima onderhoud zorgt ervoor dat ‘ie echt nog wel een rondje mee kan. Er zit een douche en een wastafel.

En dan dat balkon! Niet alleen érg groot, maar met een beetje fantasie en wat toffe outdoor meubels zit je supergezellig te vertoeven.

De auto zet je droog in je eigen garage.
Geen gemeenschappelijke kosten.
Lees meer Verberg