Appartement te huur in Oud-Turnhout

Huurprijs: € 800 Oud-Turnhout Steenweg op Mol 36 8
YES! Voor dit pand kan je zélf een afspraak inboeken! Ga naar de advertentie op onze website www.justwonen.be en plan meteen je afspraak in.

Zo’n hoogwaardig afgewerkt (bijna) nieuw appartement valt bij iedereen in de smaak, toch? Maarrrrrr dit stulpje is misschien nét nog een tikje specialer voor ons niet-meer-zo-piepjong-publiek, want voornamelijk de beleving is uniek! Dé grote troeven, vraag je?

- Dit gebouw omvat een gezondheidscentrum, met o.a. een apotheek, kiné, tandheelkunde en dokter.

- Fan van een babbeltje en wat gezelligheid? Check die superknappe gemeenschappelijke tuin als ontmoetingsplaats!

- Af en toe een feestje met kinderen en kleinkinderen? Het zaaltje (met aansluitend de tuin) is voor de bewoners te huur voor een prikje.

- De sportieve senior kan z’n fietsen veilig stallen, mét telkens een eigen stopcontact voor het opladen van de batterij.

En ook het appartement is een absolute topper: knappe materialen, goed toegankelijk en een enorm terras (24m²) met zicht op ’t achterliggend groen!

By the ... way, je hoéft geen 60plusser te zijn hoor. Ook voor een hippe twintiger of trendy dertiger is dit superfijn wonen!

Indeling:
Een fijne open lay-out met woonkamer en keuken (voorzien van een combi-oven, spoelbak, vaatwasser, koelkast, inductiefornuis en dampkap). In de zomer gooi de schuifraam open, waardoor je woonkamer nog eens 2 keer zo groot wordt. Heerlijk genieten van de rust, en met zicht op ’t groen dak.

Er is 1 slaapkamer met aansluitend de badkamer. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. Het toilet is apart. Tenslotte is er nog een wasplaats.

Toch nog wat extra rommeltjes van dat grote huis dat je niet kwijt kan in het appartement? Geen probleem, want je beschikt nog over je eigen (erg grote) kelderberging. Ook deze is toegankelijk met de lift.

De auto zet je droog in de ondergrondse parkeergarage. Een hippe senior met een elektrische auto? Ook daar werd aan gedacht, want een laadpaal kan optioneel geplaatst worden bij je parkeerplaats.

Gemeenschappelijke kosten: 50 EUR/maand.
Lees meer Verberg